Acesta este un desert ieftin, rapid si usor de preparat. Nu credeam ca va iesi asa fina si pufoasa. Rulada din pandispan cu gem

Loading...

Lista de ingrediente:

Pentru pandișpan:

-2 linguri de unt

-3 ouă

-40 grame de amidon

-1 linguriță praf de copt ( sau 1 linguriță fără vârf de bicarbonat de sodiu)

-135 grame de zahăr

-¼ linguriță de sare

-100 grame de făină

-65 mililitri de lapte

Pentru umplutura:

-gem la alegere

Cum se prepara:

Dam drumu la cuptor si il lasam sa se incalzeasca pana la 190 de grade celsius.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie e copt.

Punem laptele la incalzit, iar cand este aproape de a incepe sa fiarba, punem untul.

Intr-un bol, batem oual si zaharul pana compozitia se tripleaza.

Apoi fernem faina impreuna cu sarea si praful de copt.

Punem ouale in amestecul de faina si amestecam.

Luam cateva linguri de aluat, il adaugam peste laptele caldut si amestecam bine.

Apoi turnam compozitia rezultata in aluat si amestecam.

Asezam aluatul in tava si il bagam la copt un sfert de ora sau pana trece testul scobitorii.

Cand este gata, ungem aluatul cu fem de capsuni, iar deasupra punem frisca batuta.

La final rulam cu atentie.

Va uram pofta buna!

Loading...