Caserolă cu piept de pui, smântână și brânză, la cuptor – O masă rapidă și cu adevărat gustoasă

Loading...

Caserolă cu piept de pui, smântână și brânză, la cuptor – O masă rapidă și cu adevărat gustoasă – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 20 g unt
  • 2 linguri de pesmet
  • 16 felii de bacon
  • 600 g piept de pui dezosat
  • 100 g brânză dată prin răzătoare
  • 2 ouă
  • 150 ml smântână
  • 70 g făină
  • pătrunjel
  • sare, piper

Ingrediente pentru topping:

  • 50 g smântână
  • 50 g brânză dată prin răzătoare

Mod de preparare:

1. Tăiem carnea de pui, bucățele mici. O condimentăm cu sare și piper.

2. Separat, amestecăm smântâna cu ouăle, făina, sarea, pătrunjelul mărunțit, brânza. Adăugăm carnea de pui tăiată anterior și amestecăm bine.

3. Tapetăm cu unt și pesmet o formă de chec de 30 cm.

4. Așezăm câteva felii de bacon, astfel încât capetele să iasă în afară tavii. Turnăm aluatul pregătit anterior și acoperim cu feliile de bacon.

5. Tapetăm cu smântână și decorăm cu brânză dată prin răzătoare.

6. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 40 de minute.

Poftă buna!

Loading...