Rețeta cu care nu dau greș niciodată, îmi iese întotdeauna – Pandișpan pufos și înalt

Loading...

Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

7 ouă
220 g zahăr
unt
2 lingurițe zahăr vanilat
150 g făină
70 g amidon
1 linguriță praf de copt

Mod de preparare:

1. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul vanilat și amestecăm bine, timp de 5 minute.

2. Mixăm până obținem o spumă tare și omogenă. Într-un bol separat, amestecăm făina cu amidoul și praful de copt.

3. Treptat, adăugăm făina în compoziția de ouă. Amestecăm cu grijă, într-o singură direcție, până la omogenizare.

4. Turnăm aluatul într-o tavă specială de multicooker, tapetată cu unt topit. Coacem timp de 40-50 de minute.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună

Loading...