Să îl faceți la urmatoarea zi aniversară – Tortul Medovik fără coacere, gata în doar 20 de minute

Loading...

Ingrediente pentru cremă: 100 g unt moale, 2 linguri smântână, 500 g brânză dulce, 150 g zahăr pudră, 1 plic zahăr vanilat.

Ingrediente pentru glazură: 100 g ciocolată neagră, 1 lingură de lapte, 100 ml ulei

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul. Adăugăm zahăr pudră, brânza de vaci, zahărul vanilat și smântâna. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Pe o formă de copt acoperită cu hârtie alimentară, așezăm un strat de biscuiți. Pe deasupra, turnăm un strat de cremă. Adăugăm un al 2-lea strat de biscuiți și procedăm la fel până terminăm toate ingredientele.

3. Punem tortul la frigider pentru 2 ore.

4. Pentru glazură, topim ciocolata pe baie de aburi. Adăugăm laptele și amestecăm până când obținem o glazură fină.

5. Scoatem tortul din frigider, îl răsturnăm și îl decorăm cu glazura pregătită anterior.

Poftă bună!

Loading...